Åndedrætsterapi

Vil du opleve hvordan dit indre rum kan udvide sig? Hvordan du både fysisk og følelsesmæssigt kan blive forløst og føle mere frihed og større accept af dig selv?

Dette kursus er en psyko- og åndedrætsterapeutisk rejse, hvor vi ved hjælp af psykoterapi, et bevidst åndedræt, meditation, berøring, gruppedynamik og 38gr varmt vand vil støtte hver enkelt igennem de følelser og overbevisninger som trænger til at blive kigget på og forløst.

Har du en hård indre kritisk stemme?
Har du negative tanker som du gerne vil slippe?
Har du lyst til at være mere kærlig ved dig selv?
Er du ensom, skamfuld, deprimeret, stresset?

Så er dette kursus noget for dig!

Du vil blive guidet til at bruge åndedrættet så du kan give slip på de spændinger du bærer på både fysisk og psykisk. Vi vil skabe et trygt rum, hvor dyb forløsning og følelsesmæssigt møde er muligt.

Uanset hvad din problematik er, er du altid velkommen til at kontakte Katrine for en uforpligtende snak.

Vi glæder os til en intens og dyb weekend med masser af forløsning, indsigt, fælleskab og omsorg.
Har du ikke prøvet åndedrætsterapi i varmt vand før, så vil du få en oplevelse for livet!

Mange kærlige hilsner,
Susanne Dahl & Katrine Enemark

Katrine Enemark
Er uddannet åndedrætsterapeut og psykoterapeut, dertil arbejder hun med sang og er korleder. Hun har siden 2006 modtaget klienter, lavet gruppeterapi samt undervist og uddannet åndedrætsterapeuter i Danmark. Hun er gift og bor i Hillerød med sin mand og deres 3 børn.

Susanne Dahl
Er oprindelig uddannet sygeplejerske. Har derefter taget uddannelse i åndedrætsterapi, zoneterapi, fysiurgisk massage, kranio sakralterapi og orthomolekylær medicin. Hun arbejder på fuld tid med disse redskaber i sin klinik, som hun har haft i 24 år. Hun er gift, bor i Hillerød med sin mand og deres 4 børn.

Date

28 - 30/08/20
Expired!

Time

All Day

Organizer

Katrine Nini Christiansen
Phone
23 27 39 16
Email
mail@katrinechristiansen.dk
Website
http://www.katrinechristiansen.dk