Yin Yogalæreruddannelse

– 100 TIMERS YIN YOGALÆRERUDDANNELSE MED QI GONG

 

Tænker du tit, der må være noget andet jeg skal? En anden vej? En anden måde at leve mit liv på og vejlede andre? Så er du ikke alene!

Det var præcist sådan jeg havde det inden jeg valgte at blive fuldtids yogalærer og healer.

Vi er mange som går med de tanker og ikke tør gøre noget ved dem. Men os der tør transformerer os selv og verden omkring os når vi træder ud af comfort zonen og prøver noget helt nyt.

Eller måske er du allerede på din rejse, du har trådt ud af comfort zonen. Du er allerede terapeut, yogalærer, vejleder eller lignende. og du ønsker at få endnu mere viden og praksis ind i din pamflette af tilbud.

Så er denne uddannelse en unik mulighed for dig. Til at få alt den viden du har behov for, for at blive en dygtig yin yogalærer.

Det handler om fordybelse og Transformation

Gennem uddannelsen vil du transformere dig selv og indtage en enorm mængde af viden og praksis. Ofte når vi beslutter os for at virkelig gøre noget i en tidsbegrænset periode og trækker os fra alt andet, kan hjernen indtage meget mere viden fordi den kun er fokuseret på en ting.

Derfor er denne uddannelse 10 dage med fuldt program. Du får både af Yin Yoga, Yoga Filosofi, Traditionel Kinesisk Medicin, Meditation og Qi gong. Det hele er sammensat så du kan udvikle dig selv og din viden optimalt.

Date

12 - 21/02/21
Expired!

Time

All Day

More Info

Læs mere her

Organizer

Anomone Yoga
Phone
+4531346885
Email
info@anemoneyoga.dk
Website
https://www.anemoneyoga.dk/