Bed and breakfast på Lolland

Inspirations Center Denmark

Historiske omgivelser

Morgenmad på Lolland

Inspiration Center Denmark har længe været kendt for sit værtskab, forplejning og status som kulturcenter.

I dag udnytter vi også den smukke bygning som bed and breakfast, hvor par, foreninger og virksomheder kan samles og nyde den smukke natur omkring grunden.

Her kan du læse mere om bygningens charmerende værelser og blive klogere på, hvad du kan forvente af breakfast-delen af vores koncept.

Bed and breakfast med fokus på madspild

Hjemmebagt surdejsbrød og udendørssevering

I vores bed and breakfast kan du i juli måned forvente friske, nybagte surdejsboller- og brød, når du møder i salen til morgenmad. Det vil også være muligt at tage kaffen og morgenmaden med udenfor, hvor I kan spejde de historiske omgivelser, der omgiver vores center.

Vi bestræber os på at være opmærksomme på madspild i vores buffetordning, hvorfor vi tilrettelægger dagens morgenbuffet på baggrund af antallet af gæster, vi huser i øjeblikket.

Hvis du skulle have nogen som helst specielle ønsker, allergier eller andet, du ønsker at gøre os opmærksom på, skal vi gøre vores bedste for at imødekomme disse.

Det er også muligt at tilkøbe vores aftenmenu inkl. dessert og kaffe.

Charmerende værelser

Autentisk indretning

Brygger Jørgensen har i sandhed designet en helt fantastisk bygning tilbage i starten af det 19.årh. I dag kan vi huse 55 overnattende personer (m. ekstra opredning) i forskellige værelsesstørrelser, så du kan rejse alene eller med en større familie.

Her på siden finder du en oversigt over værelsesopbygningen for de enkelte værelser.

Værelserne, som vi tilbyder, er:

  • En hel lejlighed med plads til 5 personer
  • Dobbelt- og tripleværelser
  • Twin- og enkeltværelser

Det er muligt at booke direkte ved at ringe til os på telefon 24858235 eller sende en mail på kontakt@inspirationcenter.dk.

Inspirations Center Denmark

Bestil bed and breakfast på Lolland

BOOK I DAG