Undervisningsrum

Er du på udkig efter et unikt kursuslokale med mange forskellige muligheder?

Inspiration Center Denmark undervisningsbygning er bygget i 1996 af det daværende Maribo Højskole, den er i alt 250 kvm, som indeholder en smuk undervisnings sal på ca. 100 kvm som kan rumme op til 150 personer, samt 2 tilhørende gruppelokaler – alt sammen med direkte adgang til vores egen parklignende have og egen sø.

Undervisningsrum

 

Er du på udkig efter et unikt kursuslokale med mange forskellige muligheder?

Inspiration Center Denmark undervisningsbygning er bygget i 1996 af det daværende Maribo Højskole, den er i alt 250 kvm, som indeholder en smuk undervisnings sal på ca. 100 kvm som kan rumme op til 150 personer , samt 2 tilhørende gruppelokaler – alt sammen med direkte adgang til vores egen parklignende have og egen sø.

Se vores store sal til kursus

Salen bliver brugt til mange forskellige kursusformål. Vi har kurser hvor man bruger kroppen i bevægelse fx yoga kurser med yoga måtter på gulvet. Så har vi kurser indenfor bl.a. psykologiske, psykoterapeutiske og konflikt mæssige efteruddannelser. Og sidst har vi kommuner og virksomheder, som benytter salen til forskellige personalearrangementer. I salen er der et stereoanlæg med 4 stk. højttalere, overheadprojektor, 2 flipboards til papir/ spritmarkere og 1 grøn tavle til kridt . Vi har ca. 60+ stole, 24 stk, vi kan også skaffe bord. Yogamåtter, 45 stk. Yogapuder og ca. 50 stk. Backjacks gulvstole.

Ekstra rum til kursusformål

Ved siden af salen findes 2 ekstra rum på ca. 30-40 kvm, som også kan benyttes til undervisningsformål eller fx grupperum. Vi tilbyder yderligere en mindre lokale i hovedbygningen som er ca. 35 kvm stort (8 meter langt og 4,5 meter bredt). Lokalet har overhead projektor der kan tilsluttes din computer eller afspille DVD og musikanlæg. Den ligger med direkte udsigt til haven, hvor der er adgang via dobbeltdør, som kan åbnes om sommeren. Rummet er enkelt og smukt indrettet med rene klare linjer og farver, hvor der er god mulighed for at skabe intimitet i rummet.

Udover det findes der 3 mindre grupperum eller opholdsrum som kan benyttes.

Nogle billeder