Wim Hof metoden

Hvad er Wim Hof Metoden?

I takt med den øgede digitalisering, dens indtog i hverdagen og det moderne samfunds mange bekvemmeligheder, har vi mistet en nødvendig og værdifuld kontakt til vores naturlige tilstande.

De overlevelsesmekanismer, som vi gennem evolutionen har bestemt som værdifulde, bliver ikke længere provokeret, udløst og dermed vedligeholdt – det er Wim Hof Metodens formål at genopdage dem.

Denne genopdagelsesrejse åbner døren til en række sundhedsmæssige fordele samt en unik mulighed for at genetablere kontakten til dine naturlige ressourcer.

Wim Hof Metodens tre søjler

Wim Hof Metoden baserer sig på tre søjler, der alle refererer til essentielle, menneskelige funktioner, hvis potentiale er overset i den moderne hverdag. Her får I et overblik over de tre søjler, og hvorfor lige præcis de er kernen i Wim Hof Metoden:

TILMELD DIG HER

Hvad er Wim Hof Metoden?

 

Wim Hof-metoden er en måde at udnytte den skjulte kraft af ilt og kuldepåvirkning.

To naturressourcer der plejede at være en del af vores hverdag gennem det meste af vores evolutionære historie, men som næsten, er gået tabt for det moderne samfunds bekvemmeligheder.

Åndedræt:

Den første søjle er noget så simpelt som åndedræt – men er det nu også så simpelt? Vi gør det hele tiden, ofte ganske ubevidst og uden øje for det enorme potentiale, det indeholder udover det åbenlyse.

At få kontrol over og forståelse for vores vejrtrækning – særligt i kritiske situationer – vil resultere i et væld af sundhedsfordele for såvel ens fysiske som mentale helbred.

Wim Hof Metoden indeholder sin egen, specialiserede åndedrætsteknik, der skal bidrage til at reducere stress og forbedre dit immunforsvar.

Kuldetræning:

Dette er en oldgammel disciplin, der ikke kun hører hjemme i Wim Hof Metodens kartotek, men i Wim Hof satser vi stort på kulden som din varme ven.

Kuldetræning er en sand multitasker inden for helbredsforbedring, og her vil du i kombination med de to andre søjler opnå en kaskade af fordele, du aldrig havde forestillet dig at kunne opnå.

Kuldetræning aktiverer fedtforbrænding, reducerer inflammation, balancerer hormonniveauer og resulterer bedst af alt i en høj produktion af endorfiner – glædeshormonet over dem alle.

Mindset:

Den tredje søjle danner fundamentet for de to andre – uden det rette mindset vil du ikke kunne få tag på alle de fordele, der er lige for næsen af dig.

I Wim Hof Metoden dedikerer vi derfor også meget af vores fokus til arbejdet med netop dette.

Åndedrætstræning såvel som kuldetræning kræver tålmodighed, forståelse, vilje og dedikation for endeligt at mestre, og med Wim Hof Metoden får du alle de redskaber, du kunne få brug for.

Hvem er ’Ismanden’ Wim Hof?

Ismanden, Wim Hof, som læremestren af Wim Hof Metoden kaldes, har selv den hårde, kolde natur som sin læremester. Han har ikke fået kælenavnet, Ismanden, uden grund – snarere tværtimod.

Wim Hof er en ekstrem-atlet, der er kendt for at bryde et væld af rekorder relateret til kulde, og det er med baggrund i disse, at han i dag betragtes som global, sundhedsleder for Wim hof Metoden.

Wim Hof har taget livtag med sin egen filosofi og besteget Kilimanjaro i shorts og løbet et halvmaraton på Arktis i bare fødder. Læs mere om ham på hans hjemmeside.


Mærk fordele ved Wim Hof Metoden på Inspiration Center Denmark

Formålet med workshops i Wim Hof Metoden er at kombinere de tre søjler for at give dig muligheden for endeligt at opnå et forbedret immunforsvar, øget energi niveau, øget beslutsomhed og reduceret stress niveau gennem din krops naturlige reaktionsevner.

Det er en udfordring, du skal stille dig selv, hvis du helt overordnet ønsker at skabe en større balance mellem sind og krop, så du kan tage livtag med nogle af de udfordringer, der præsenterer sig som problemer i din dagligdag eller dit arbejdsliv.

Alle er velkomne til at deltage på denne rejse ind i selvet, hvad end du er helt klar over, hvad du ønsker at opnå eller ej. Oplevelsen vil være givende for dig uanset.

Brynjar Odinsson – certificeret instruktør i Wim Hof Metoden

En af vores egne ejere, Brynjar Odinsson, er certificeret Wim Hof-instruktør, hvorfor vi stolt kan præsentere workshops med Wim Hof Metoden i vores skønne inspirationscenter på Lolland.

Denne workshop fokuserer på at lade dig opdage åndedrættets kraft, prøve kræfter med kuldetræning samt naturligvis at give dig en introduktion til Wim Hof Metoden og mindsettet bag.

Vi afslutter altid med en tur i en dejlig varm sauna samt lette forfriskninger.

Er du blevet nysgerrig? Tilmeld dig i dag

Hvis du kan se dig selv i Wim Hof metoden, og du altså drømmer om at genvinde kontakten til din krops dygtige mekanismer, kan du her tilmelde dig vores workshops, som du finder i vores kalender.

Hvis dagene ikke passer dine ønsker, må du gerne kontakte os med henblik på at opsætte en privat session eller en session for større eller mindre grupper.

Kurset foregår på engelsk, men Brynjar taler også dansk. Alle størrelser og aldre er velkomne, så tøv ikke med at melde dig på en Wim Hof workshop allerede i dag.

TILMELD DIG HER