Konference med overnatning

Inspiration Center Denmark

Et konferencedøgn med fuld forplejning

 En konference er din og dit netværks mulighed for at vidensdele på tværs af fagområder og udvikle unikke samarbejder til fordel for alle deltagere. Konferencer er som oftest heldagsarrangementer, og derfor tilbyder vi hos Inspiration Center Denmark naturligvis at afholde jeres konference inklusiv overnatning og med fuld forplejning.

Foreninger, virksomheder og organisationer

 

Leder du efter et unikt og måske lidt anderledes sted, hvor dine medarbejdere, medlemmer eller kolleger kan afholde jeres næste kursus?

På Inspiration Center Denmark giver vi jer en hyggelig og uhøjtidelig ramme, hvor I både kan benytte vores smukke undervisnings sal, nyde vores skønne hjemmelavede mad samt overnatte på hyggeligt indrettede værelser, hvis I har brug for det. Et oplagt sted, hvis I ønsker at koble et kursus med socialt samvær.

Konference – fuld servicepakke til alle deltagere


Når I bestiller konference med overnatning i vores historiske omgivelser, sammensætter vi i fællesskab en servicepakke, der tilgodeser alle jeres behov i løbet af dagen.

Udover at være en dag fyldt med foredrag og inspirerende samtaler, er et konferencedøgn også jeres mulighed for at være sammen på en ny måde med medarbejdere og kollegaer.

Vi danner rammerne for en dag, hvor I ikke skal stresse over transportløsninger, hjemtider og arbejdstelefoner, så I kan få mest muligt ud af jeres konference.

I vores fulde servicepakke til konferencer med overnatning finder du nedenstående services:

  • En foredragssal med projektor og nødvendig teknik, hvor vi har plads til 100 siddende pers. (eller 70 pers. hvis borde inkluderes i opsætningen)
  • Fuld forplejning til alle deltagere: morgenmad, middagsmad, aftensmad, snacks, kaffe osv.
  • Overnatning til 55 pers.

Vi er altid klar til at gå i dialog om en speciel sammensætning af disse, så I kun betaler for det, som I har brug for.

Hvis I har andre ønsker til jeres konferencedøgn, som vi ikke har listet her, må I ikke tøve med at kontakte os. Det kan vi garanteret også løse.

Prisen afhænger derfor også af mængden af mennesker, omfanget af overnattende og graden af forplejning.

Konference i historiske omgivelser på Lolland


Bygningen, som den står i dag, er blevet bygget mellem 1906-1926. I 1715 var der på grunden en anden bygning, der var indrettet som et hospital af Søster Lerche, og hendes minde æres nu med guldbogstaver over hovedindgangen. Denne bygning brændte dog ned. Med genopbygningen i 1906 blev bygningen, der er tegnet af Brygger Jørgensen, også brugt som alderdomshjem og nu som Inspiration Center Denmark siden 2003.

Den smukke bygning har med sin lange midterfløj og to sidefløje huset diverse virksomheder og foreninger, og i dag fungerer det også som et bed and breakfast. Værtskab er derfor et naturligt udgangspunkt for denne smukke bygning, der lægger på en stor grund med skøn omkringliggende natur.

Book din konference med overnatning her


Kontakt os i dag eller book her, så vi sammen kan bygge en konference med overnatning, forplejning og uforglemmelige stunder.

Skriv til mail kontakt@inspirationscenter.dk eller ring på telefon 24 85 82 35.