Meditation Retreat

Kender du ikke det, at have brug for nogle dage med ro og tid til fordybelse?

Så lover jeg dig, at du her finder forkælelse til dig selv i et stilheds- og fordybelsesretreat som giver dig præcis hvad du har brug for.

Her vil du gennem meditation, sund kost og vandrertur i den smukkeste natur, få vækket dine sanser og få skabt kontakt mellem kroppen og hovedet. Du vil i dette unikke landskab, møde sig selv og andre og åbne op for naturens velgørende kraft.

Jeg er uddannet Integral psykoterapeut, mindfulness instruktør, Integral meditation, kropsterapi og har faciliteret flere workshops, oplæg og retreats.

Jeg har selv været leder på top niveau og ved hvad det kræver i dagligdagen og skabe rummelighed, tålmodighed og indre ro.

Måske er du en HR direktør som gerne vil sende dine ledere på en fantastisk fordybelse rejse, en topleder som gerne vil finde mere ro, en leder som gerne vil have flere værktøjer i din hverdag – Der kan være mange grunde til at vælge netop dette retreat🙏

Dette retreat giver dig muligheden for en kreativitet fra et autentisk sted og en ny måde at finde ro og fordybelse i din travle hverdag.

Det er en retreat hvor vi er en lille gruppe og der er plads til din egen tid.

Skriv gerne hvis du har spørgsmål.

Tilmelding på info@integrallifecircle.dk

Glæder os til at høre fra dig 🙂

Kh. Marina & Ann-Karina

Date

23 - 25/02/24
Expired!

Time

All Day